onsdag 2 januari 2008

Att fotografera

Tesse & Erik är nu tillbaka i Insa-Dong, en kamera rikare. Numera fotar Erik allting han ser. Visst är det kul att öva sig på att fokusera? System ska det vara.

De var hur nöjda som helst med både inköpet av kamera och med tempelpromeraden som de gick i förmiddags. Som sagt, det är kallt här nu, så det gäller att pälsa på sig. Det märks ganska stor skillnad mellan staden och parken, så fort man kommer bort från höghusen kyler det på ännu värre, vilket de fick erfara när de besökte templet idag.

Jag har sprungit som en liten tok nere på löpbandet nu i eftermiddag, det gäller att vara fit när man ska vara snygg på stranden :-). Kanske lite sent att göra någonting åt det nu, musklerna hinner väl inte titta fram tills söndag :-).
Rätt hemskt, det är en tjej som springer hela eftermiddagarna där nere, det kvittar vilken tid man kommer ner, hon är alltid där. Det ser ut som ett springande skelett. Har funderat länge på om jag ska säga till nere i receptionen, men de vet ju antagligen om att hon inte mår helt okej, de är ju där och kollar läget med jämna mellanrum. Hon äter inte frukost heller, hon går in och tar en bulle som hon alltid lägger i väskan. Jag har försökt ta lite kontakt med henne, men det är svårt för hon gillar inte att snacka. Det enda jag vet om henne är att hon är från Australien.

Om en liten stund ska Aleks vara tillbaka och då är det korean barbeque som väntar.

Vi är spända av förväntan i dessa tider. Ene och Markus väntar baby Slivka och vad vi kan förstå så kan bäbisen faktiskt komma när som helst nu....

Inga kommentarer: