lördag 12 januari 2008

Pina Colada, sola och bada

Sista heldagen i Vietnam, till för en liten stund sedan var det två hela dagar kvar. I förgår bokade vi nämligen biljetter med snabbtåget (4 timmar till Ho che min), det skulle avgå kl 19.30 på kvällen. Perfekt för oss eftersom vi flyger nattflyg tillbaka till Seoul. Av en slump råkade vi gå förbi stället där vi köpte biljetterna, då skiker tjejen efter oss att de ändrat avgångstiden. Jaha säger vi, till när då? Det visade sig då att de flyttat tillbaka avgången 4,5 timme så nu går det klockan 15 istället. Ingen ordning och reda här inte. Det komiska var att första dagen då vi frågade om tågtiderna så gick tåget kl 13 och 13.30. Nästa dag gick det istället 19.30 och nu tydligen kl. 15. Just nu känns det nästan lite overkligt att tåget kommer att gå alls. Vi får se vad som händer helt enkelt. Sakta går det i alla fall. 190 km ska de hinna köra på 4 timmar :-).

I vanlig ordning har vi badat, solat och löst korsord. Idag har vi även lyxat till det med en Pina colada vid strandkanten. Är det semester så är det :-).

Vad har de andra svenskarna vid poolen haft för sig idag då? Det är ett par stycken svenska familjer eller sällskap här just nu. De är riktigta soldyrkare. Ni vet sådana som till varje pris måste ha sol på varenda liten hudbit på hela kroppen, trots att färgen kommer att åka av inom loppet av en vecka i det kyliga Sverige. För att få till det krävs det poser som ser spektakulära ut -det kan handla om att stå på ett ben med båda armarna över huvudet.

Inga kommentarer: