söndag 12 augusti 2007

Högt upp





Idag fick jag äntligen komma upp i Seoul Tower! Det var riktigt schyst utsikt och man inser ännu en gång att staden är sjukt stor. Färden upp var dock lite smått ansträngande, det är fortfarande väldigt, väldigt varmt och fuktigt så för varenda steg man tar så dunkar det i huvudet. Vi lyckades till och med lokalisera Fraser Suites uppe från tornet.



På tal om höga höjder så skulle vi få se en annan lägenhet här i huset idag med lite bättre utsikt än den vi har nu för ett ev. byte, men den lägenheten visade sig vara mycket mindre än den vi har nu och har samma husfasad mitt över sig (fast förskjuten 5 meter). Jag fattar inte ens varför de ville visa oss den, det är ju ingen bra ide att byta ner sig. Däremot gick vi förbi en riktigt schyst lägenhet på tillbakavägen med två sovrum och balkong. Men den har vi nog ingen chans på.

På vägen tillbaka käkade vi middag på en koreansk restaurang. Vi har nog inte berättat så mycket om maten här, men allt vi har fått hittills har varit gott och vällagat. Problemet varje gång när vi käkat ute är att de ger en så himla mycket mat så det går aldrig att äta upp den. Idag bad vi om att få ta med oss resterna hem, det känns dåligt att maten bara ska slängas (ps vi serveras ingen frukost på hotellet på söndagar :)).
Idag käkade vi någon gryta av något slag med grönsaksomelett och rostat sjögräs. Vi börjar att lära oss att äta med pinnarna här som är i metall, de är skithala om man jämför med träpinnarna hemma. Fördelen med detta är ju att vi tvingas äta långsamt.

Ikväll har de andra svenskarna varit uppe och oss och drukit lite vin. Trevligt!

Godnatt.

Inga kommentarer: