söndag 30 december 2007

Något grumligt

Det blev många nyheter för oss igår. Under tiden vi smakade på skumpan ringde det på ytterdörren, det var vår vän Stefan som kommit tillbaka från Sverige. Med sig hade han svenska godsaker så som kaviar, knäckebröd och zoegas. Kaffet är ju relativt blaskigt här i Korea (ser ungeför ut som te), så den svenska zoegan (som liknar asfalt) får vi dricka med försiktighet. Man tackar, man tackar!

Efter fördrinken stack vi till en koreansk restaurang, där vi beställde in kycklinggryta och andra godsaker. Det nya för oss som vi testade igår var koreanskt risvin, det har vi inte druckit tidigare. Det såg inte direkt ut som det vin svenskar är vana vid. Det här var grumligt, bubbligt och den sista slatten liknande mest en grynig massa. Ni får själva avgöra om det ser gott ut :-). Det beror ju på vad man gillar :-).


Idag söndag har vi besökt Youngsan digital market. Erik och Aleks har kollat kameror och köpt ytterligare ett Nintendo (Erik). Tesse och jag har kollat in de andra delarna. Vi blev lite besvikna, riktigt tråkiga tantkläder överallt, med massor av paljetter och glitter. Don´t like. Alla andra ställen i stan är bättre. Tesse hittade i alla fall en snygg tröja som hon sitter och glänser i nu.

Ikväll blir det jazzklubb i Itaewon. Här har ni bildbevisen på att vi faktiskt var där!

Inga kommentarer: