lördag 29 september 2007

Carnastation och Prince Edward

Igår fick vi beskedet att det inte blir något nytt visum för mig, från den koreanska ambassaden i Sverige. Det innebär att jag i slutet på november måste resa ut ur Korea (Japan är väl närmast) för att sedan återvända som turist och utnyttja de 3 månader som jag får. Lite segt, men det är ju inget att sura för, resa är ju alltid trevligt.


Igår kväll var vi ute med Anna, Mattias och Anders. Vi stack till Carnastation. Där betalar man 25 000 won i inträde sen får man äta och dricka så mycket man vill och kan under 3 timmar. Det var koreansk barbeque, man grillar kött på en grill på bordet och sen virar man in det i salladsblad. Väldigt gott faktiskt. Vid tio på kvällen fick Aleks avvika från sällskapet en stund, pga telefonkonferens med Lund. Tidsskillnaden är ju lite besvärlig ibland. Han är väldigt duktig!


Proppmätta stack vi till Prince Edward. Prince Edward är Seouls number one karokeställe. Vi bokade ett rum, fick vänta 40 minuter sen var det dags att under en timme sjunga som bara den. Vi sjöng YMCA, Abba, Brittan, we are the world....vi hade väldigt skoj!






Måste visa stjärnhimlen inne på toaletten.


Därefter var det dags för pensionärerna U&A att åka hem (ska på kräftskiva ikväll), men de andra fortsatte kvällen någonstans....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aaah grymt ju, åkt till Tokyo å häng en vecka, finnt hur mycke coola saker som helst å kolla på där ! lika bra å passa på när du ändå e i krokarna så att säga :)
/Calle

Ulle sa...

Jag vill hemskt gärna till Tokyo, så det får väl bli en weekend där precis som du säger, tar säkert inte mer än en timme att flyga dit. Det enda som är irriterande är att det är så dyrt att flyga från Korea. De har inga lågprisflyg här. Korea har inte släppt in några sådana bolag på sin marknad. Som vanligt så kör de sitt eget race. En dag kvar innan Nepal!!! Ta hand om er!