lördag 17 november 2007

Italiensk kärlek


Igår kväll hittade vi en fantastiskt mysig italiensk restaurang tillsammans med Anders, Anders och Maria i närheten av där vi bor. Om man ger sig in i de trånga smala gränderna som viker av från huvudstråket så kan man hitta riktiga coola guldkorn.



Alla var rörande överens om att det skulle vara så gott att äta något annat än koreanskt eftersom vi gjort det de senaste gångerna, så när vi träffade på den italienska ljusbeklädda resturangen var det en lyckoträff. Maten var bra mycket bättre än de andra italienska resturanger vi käkat på tidigare. Oh yes!


Jag har blivit jätteförkyld, det är svårt att hålla sig borta från alla snorande männsiskor som är allderles för nära inpå en på tunnelbanan. Aleks har kommit på att det bästa är att gå på tåget sist av alla för då blir man upptryckt mot tågdörrarna istället för att som i mitten bli upptryckt och sammanpressad med massa koreaner.

Nästa vecka har vi blivit inbjudna till svenska ambassaden här i Seoul på mingel, ska bli skoj...kanske träffar fler trevliga människor där.

Inga kommentarer: